Política31/10/2019

El Tsunami Democràtic vol omplir de "desobediència" la jornada de reflexió

La seva pròxima acció serà impulsar "actes culturals, polítics i festius" el 9-N

Cesc Maideu

BarcelonaEl Tsunami Democràtic ha fet pública aquest dijous la seva pròxima acció, la segona després de la de l'aeroport del Prat del 14 d'octubre -sense comptar la convocatòria improvisada per rebre Pedro Sánchez la setmana passada-. Tot i que sense concretar en què consistirà, a través del seu canal de Telegram han anunciat que ompliran d’activitat la jornada de reflexió del 9-N. Un dia abans de les eleccions, l’organització creada per impulsar una resposta a la sentència del Tribunal Suprem ha convocat una jornada d’activitats culturals, polítiques i festives. Tot això el dia que els partits polítics tenen legalment prohibit dur a terme qualsevol classe de propaganda electoral. Sota el lema "El 9-N fem-los reflexionar", insta la ciutadania a organitzar-se a totes les ciutats, pobles i barris. El Tsunami considera que el poble català ja ha reflexionat prou, ja té una decisió presa, i que ara li arriba el torn a l’estat espanyol.

La fórmula de la desobediència civil continua sent l'eina principal del Tsunami Democràtic. Aquesta vegada, l’organització ha fet una crida a "desobeir la Junta Electoral", tot i que encara no ha precisat com ho farà. En un comunicat a les xarxes socials, també ha reclamat a la Moncloa que reflexioni sobre la "violència policial aplicada contra la població pacífica", sobre la seva "incapacitat per dialogar" i sobre "com s’utilitza Catalunya contínuament com una arma per treure rèdits electorals".

Cargando
No hay anuncios

"La gent ja ha reflexionat, el 9-N és un bon dia perquè ho faci l’Estat", conclou el Tsunami, que aposta per demostrar un cop més la força de la gent.