Política 31/10/2019

El Tsunami Democràtic vol omplir de "desobediència" la jornada de reflexió

La seva pròxima acció serà impulsar "actes culturals, polítics i festius" el 9-N

Cesc Maideu
1 min
Tsunami Democràtic va impulsar l'acció de bloquejar l'aeroport el 14 d'octubre

BarcelonaEl Tsunami Democràtic ha fet pública aquest dijous la seva pròxima acció, la segona després de la de l'aeroport del Prat del 14 d'octubre -sense comptar la convocatòria improvisada per rebre Pedro Sánchez la setmana passada-. Tot i que sense concretar en què consistirà, a través del seu canal de Telegram han anunciat que ompliran d’activitat la jornada de reflexió del 9-N. Un dia abans de les eleccions, l’organització creada per impulsar una resposta a la sentència del Tribunal Suprem ha convocat una jornada d’activitats culturals, polítiques i festives. Tot això el dia que els partits polítics tenen legalment prohibit dur a terme qualsevol classe de propaganda electoral. Sota el lema "El 9-N fem-los reflexionar", insta la ciutadania a organitzar-se a totes les ciutats, pobles i barris. El Tsunami considera que el poble català ja ha reflexionat prou, ja té una decisió presa, i que ara li arriba el torn a l’estat espanyol.

La fórmula de la desobediència civil continua sent l'eina principal del Tsunami Democràtic. Aquesta vegada, l’organització ha fet una crida a "desobeir la Junta Electoral", tot i que encara no ha precisat com ho farà. En un comunicat a les xarxes socials, també ha reclamat a la Moncloa que reflexioni sobre la "violència policial aplicada contra la població pacífica", sobre la seva "incapacitat per dialogar" i sobre "com s’utilitza Catalunya contínuament com una arma per treure rèdits electorals".

"La gent ja ha reflexionat, el 9-N és un bon dia perquè ho faci l’Estat", conclou el Tsunami, que aposta per demostrar un cop més la força de la gent.

stats