Política30/08/2018

Cs no denunciarà l'agressió al càmera de Telemadrid perquè no la considera "delicte d'odi"

L'agredit sí que ha denunciat els fets

Ara

BarcelonaCiutadans no considera que l'agressió de dimecres passat a un càmera de Telemadrid –que els agressors pensaven que era un càmera de TV3 que portava un llaç groc– sigui un delicte d'odi. Per això, fonts del partit han explicat a l'ACN que no denunciaran els fets, a diferència del que van fer amb l'agressió de dissabte passat també al Parc de la Ciutadella, tot i que en aquell cas va ser contra una dona que els retirava.

Cargando
No hay anuncios

El partit taronja va condemnar els incidents, però els va atribuir a un "infiltrat d'un grup radical aliè a Cs". A preguntes de l'ARA, la formació va evitar respondre de quin "grup radical" es tractava. En una entrevista a RNE aquest dijous, Albert Rivera ha explicat que aquesta persona també va "amenaçar" membres del partit i els va instar a abandonar la concentració. El líder de Cs ha dit que "cap demòcrata pot acceptar la violència" i ha contraposat l'actitud del seu partit amb l'actitud la de polítics i líders independentistes, que, segons Rivera, "van fer mofa" de la dona agredida a la Ciutadella suposadament perquè treia llaços.

El càmera de Telemadrid agredit aquest dimecres a la manifestació convocada per Ciutadans per protestar contra l'agressió de dissabte passat a una dona que retirava llaços grocs del Parc de la Ciutadella ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra aquest dijous al matí. En declaracions a l'agència Efe instants després de l'agressió, el periodista ja va avisar que emprendria accions legals.