Política09/11/2019

Sánchez presideix la reunió del comitè de coordinació sobre Catalunya en la jornada de reflexió pels actes del Tsunami

Marlaska diu que s'han pres les mesures "necessàries i precises" per garantir el dret de vot

Ara

MadridEl president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha presidit el comitè de coordinació de la situació a Catalunya a la Moncloa per seguir les accions convocades per Tsunami Democràtic en la jornada de reflexió. A banda del president hi eren presents la vicepresidenta, Carmen Calvo, i el ministre d'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska.

L'executiu espanyol va activar, abans que es conegués la sentència del Procés, un comitè de coordinació format per representants de presidència del govern i els ministeris d'Interior, Exteriors, Defensa, Justícia, Economia, Hisenda i Foment, a més del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), per donar informació i assessorament en relació amb possibles aldarulls a Catalunya.

Cargando
No hay anuncios

Grande-Marlaska ha assegurat que s'han pres les mesures "necessàries i precises" per garantir el dret de vot dels ciutadans aquest diumenge, en declaracions als mitjans durant la seva visita a les instal·lacions del Centre Nacional de Difusió de Dades a Ifema-Fira de Madrid.

Sense precisar el dispositiu dissenyat a Catalunya, Marlaska ha destacat que s'ha preparat el dispositiu perquè durant la jornada electoral "tots els ciutadans puguin participar i desenvolupar el seu dret de vot" després d'assistir a la reunió de comitè de coordinació de la situació a Catalunya.