Política15/03/2016

El regidor del PP a Palafolls: "A Jesús el va trair un dels seus, i a mi m'estan crucificant els del meu partit"

Bermán lamenta que Albiol, que ha dit que no coneixia el seu currículum, oblidi els "centenars de trucades" creuade

Ara

BarcelonaEls 15 minuts de glòria del regidor del PP a Palafolls, Óscar Bermán, estan durant més del que el partit voldria. Després de guardar silenci ahir i negar-se a rectificar quan el partit li va exigir un pronunciament pública, aquest dimarts l'edil popular ha parlat a Telecinco, a 'El programa de Ana Rosa', per assegurar que "no pretenia insultar ni ofendre ningú".

A més, ha atribuït l'allau de crítiques que ha rebut al fet que hagi estat crític amb la corrupció al partit o amb la posició que els populars han tingut sobre el dret a la vida, un aspecte, el de l'avortament, on creu que el PP "no ha estat a l'alçada".

Cargando
No hay anuncios

Clica aquí per escoltar les declaracions de Bermán

Al vespre, en una entrevista a Alerta Digital, el regidor de Palafolls s'oblidava de la petició de disculpes i centrava el seu discurs en carregar contra el PP per no haver-li donat suport: "A Jesús el va trair un dels seus, i a mi m'estan crucificant els del meu partit", resumia Bermán, que admetia sentir-se traït i decebut amb alguns dirigents del seu partit.

Cargando
No hay anuncios

Preguntat directament per Albiol, ha criticat que el líder del PP al Parlament hagi dit que no el coneixia personalment, i ha lamentat que hagi oblidat les vegades que s'han vist i reunit, "els centenars de trucades i missatges" que han intercanviat i el suport que va rebre de la seva família per ser alcalde de Badalona.

Després que el partit hagi dut el seu cas al comitè de drets i garanties perquè li obri un expedient, el coordinador general del PP, Xavier García Albiol, ha insistit que "és millor que no parli" i "deixi d'opinar de política" més enllà de les qüestions municipals que afectin el seu poble.

Cargando
No hay anuncios

Bermán ha respost també a aquestes paraules d'Albiol, i l'ha avisat que si va entrar al PP va ser poder defensar els interessos "del seu poble i els de tots els pobles d'Espanya". Tanmateix, el regidor de Palafolls no creu que la seva etapa al PP hagi acabat, però obria la porta a defensar les seves idees "dins o fora del partit".

Bermán anava a la llista del PP el 27-S

Cargando
No hay anuncios

Albiol va intentar treure ferro ahir a les declaracions de Bermán al·legant que, "amb tots els respectes, es tracta d'un regidor de Palafolls". Va obviar, però, que l'edil també anava de 24 a la llista del PP el 27-S que encapçalava el mateix Albiol. Un fet que avui el líder del PP a la cambra catalana ha minimitzat remarcant que tenia les mateixes opcions de sortir escollit que el 45.