Política 08/07/2021

El PP de Palma es queixa per la "reiterada impuntualitat" del portaveu de Cort, Alberto Jarabo

El partit ha criticat que arriba tard a les reunions del Consell d'Administració de la funerària municipal, de la qual n'és el president

ARA Balears
1 min
El secretari general de Podem, Alberto Jarabo, al Parlament, dimarts passat.

PalmaEl grup municipal del PP a l'Ajuntament de Palma ha presentat una queixa al Consistori per la "reiterada impuntualitat" del portaveu de Cort i regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, a les reunions del Consell d'Administració de l'Empresa Funerària Municipal, de la qual n'és el president.

La formació conservadora ha explicat en un comunicat que la queixa està dirigida al batle, José Hila, a qui li demanen que adopti mesures per evitar el retard de Jarbo a les reunions, que "algunes vegades arriben a ser de 40 minuts". El PP ha informat que en la reunió del Consell de dimecres tots els parts de l'oposició varen acordar partir-ne després de "20 minuts esperant sense que vingués ni el president ni el vicepresident".

El partit ha dit que la regidora del PP representant en el consell de la funerària, Montserrat Olivera, va demanar diverses vegades al gerent de l'empresa que demanàs per telèfon a Jarabo quan preveia arribar, però "no va tenir resposta concreta".

"A aquesta constant situació irregular se suma l'aprovació de les actes de les sessions del Consell de la funerària sense la supervisió prèvia per part dels consellers", ha assenyalat la formació. A les actes "tampoc se sotmeten a votació com a punt de l'ordre del dia en la sessió següent del consell, ni s'ofereix possibilitat d'esmena per part dels assistents". Això, segons Oliveras, "suposa un clar trencament dels drets dels consellers".

stats