Política24/10/2021

El PP garanteix la seva presència "a peu de carrer" i es reivindica com a única alternativa per governar el 2023

Prohens ha dit que "som l'única formació que prioritza els interessos de la societat davant qualsevol interès partidista"

ARA Balears

PalmaEl PP ha garantit aquest diumenge, en el marc de les jornades insulars 'Sempre endavant', la seva presència "a peu de carrer" per oferir solucions a la gent i s'ha reivindicat com a única alternativa per governar el 2023. La presidenta del PP a les Balears, Marga Prohens, ha assegurat que "som l'única formació que prioritza els interessos de la societat davant qualsevol interès partidista".

Prohens ha dit que mostra d'això "és l'aprovació al Senat de l'inici de la tramitació de la part fiscal del REB per compensar els sobrecostos de la insularitat i beneficiar les empreses i autònoms de les Illes". La líder dels populars a les Illes ha manifestat que "mentre que el govern de Francina Armengol no surt dels despatxos, no es cansa de posar prohibicions i enfonsa els ciutadans en la resignació, el PP defensa la llibertat i ofereix solucions".

Cargando
No hay anuncios

Segons ha informat el PP, les jornades de formació celebrades aquest cap de setmana han reunit més de 200 persones i han servit per "conèixer les inquietuds dels diferents sectors productius de la nostra terra" i "ha estat una clara demostració de la preocupació del partit pel benestar de la societat". En aquest sentit, el president del PP de Mallorca, Llorenç Galmés, ha destacat "la unitat, el compromís i les ganes de fer feina del partit per fer de Mallorca una terra millor i recuperar la il·lusió".

La formació popular ha explicat que les jornades s'han centrat en tres temàtiques diferents: una sobre comunicació titulada La comunicació que captiva amb Alexander Cortès, cap de comunicació del PP de les Balears; Francesca Vidal, experta en oratòria i imatge, i Jéssica Aguiló, community manager d'A3Media. Una altra sobre economia per Construir una Mallorca millor amb representants de diferents sectors empresarials de les Illes. I també s'ha parlat de Municipalisme, com a via al benestar de la mà del batle de Saragossa, Jorge Antonio Azcón.