Política26/02/2018

El PP demana explicacions a Armengol per les males notes de selectivitat

El partit ha avançat que votaria en contra de la proposició no de llei de Podem i MÉS, en la qual es reclamen mesures per garantir el futur de les pensions

Ara Balears / Efe

PalmaEl PP recordarà aquest dimarts a la presidenta, Francina Armengol, que els estudiants de les Balears varen treure la pitjor nota mitjana en els darrers exàmens de selectivitat i li demanarà si el Govern pensa prendre cap mesura per cercar-hi una solució.

El PP ha canviat la pregunta que tenia prevista per al ple d'aquest dimarts. Inicialment, pretenia demanar explicacions a la cap de l'executiu arran que la portaveu, Pilar Costa, hagués posat en dubte les dades oficials segons les quals els alumnes de les Illes varen obtenir els pitjors resultats a les Proves d'Accés a la Universitat del 2017 de manera general i, concretament, en Llengua Castellana i Literatura.

Cargando
No hay anuncios

El president del PP, Biel Company, ha assegurat que Costa va posar de manifest que "no li preocupava gens" aquest mal resultat, una declaració que, a parer seu, ha d'aclarir Armengol a la cambra legislativa.

Pensions

La portaveu parlamentària, Marga Prohens, ha avançat que el seu grup votaria en contra de la proposició no de llei de Podem i MÉS, en la qual es reclamen mesures com ara un impost a la banca per nodrir la caixa de les pensions i garantir-ne el futur.

Cargando
No hay anuncios

"No acceptam lliçons del PSOE en matèria de pensions" ha subratllat Marga Prohens, que ha recordat que va ser un govern socialista el que va congelar aquests subsidis públics, cosa que el seu partit ha prohibit per llei.

A més, ha incidit la portaveu, també ha estat el govern de Rajoy el que ha reduït la bretxa que hi ha entre l'import mitjà de les pensions que perceben homes i dones.