Política17/10/2018

Els portaveus parlamentaris donen el condol a la família d'Arthur

Ho han fet en les compareixences posteriors a la reunió de la junta de portaveus d'aquest dimecres

Efe

Sant LlorençEls portaveus de tots els grups parlamentaris han transmès el seu condol als familiars d'Arthur, el nin que ha estat trobat aquest dimecres sense vida a causa de la riuada que va tenir lloc la setmana passada en el Llevant de Mallorca i després d'una setmana d'intensa recerca.

En les compareixences posteriors a la reunió de la junta de portaveus, el del PSIB-PSOE, Andreu Alcover, ha qualificat de "dramàtic" l'episodi i ha transmès un "emocionat condol" als familiars del menor.

Cargando
No hay anuncios

La portaveu del PP, Núria Riera, ha parlat de "vuit dies d'angoixa que acaben amb un dolor tremend" i ha enviat "tota la força del món" als familiars d'Arthur.

L'exdiputat de Podem i actual membre del Grup Mixt, Salvador Aguilera, ha dit: "Ha estat una setmana molt llarga amb un mal final". "El nostre més sentit condol a la família del nin, no hi ha paraules", ha afegit.

Cargando
No hay anuncios

El portaveu de Podem, Alberto Jarabo, s'ha sumat al condol: "Com a pare que soc, crec que haver de passar per alguna cosa així ha de ser terrible". "Tot el nostre suport a la família d'aquest nin i, per descomptat, el nostre condol".

Finalment, el portaveu de MÉS Mallorca, Josep Ferrà, ha indicat: "Una mort així suposa una profunda commoció". "Tot el nostre suport a la família del nin".