Política05/11/2021

El Pi considera que els pressupostos del Govern són uns comptes amb peus de fang

El partit regionalista lamenta que no s'hagin destinat recursos a reduir el deute de les Balears, que ja és de 9.200 milions d'euros

ARA Balears

PalmaEl portaveu d'El Pi, Josep Melià, ha qualificat aquest divendres els pressupostos del Govern per al 2022 de "poc sòlids" i de "comptes amb peus de fang", Segons ha fet públic el partit regionalista mitjançant un comunicat, Melià ha considerat que l'Executiu "és especialista a vendre fum" i ha remarcat que els comptes de l'any que ve no tenen en compte la sostenibilitat de les Balears a mitjà termini. A més, el portaveu ha lamentat que els pressupostos no apostin per dedicar una part dels recursos a reduir el deute "descomunal de més de 9.200 milions d'euros" que té la Comunitat Autònoma.

Melià ha assenyalat que les previsions de creixement econòmic del Govern són incertes i que les han posades en dubte organismes independents, com l'Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (AireF). Segons el portaveu, es constata que no hi ha una aposta per la reactivació i l'economia real de les Illes i ha assenyalat que "es necessita més suport per als emprenedors", així com "un alleujament fiscal, encara que sigui per a sectors molt concrets i especialment colpejats per la pandèmia".

Cargando
No hay anuncios

El diputat d'El Pi ha apuntat que els pressupostos segueixen el camí d'incrementar la pressió fiscal i ha reiterat la petició d'eliminar l'impost de successions.