Govern espanyol
Política 08/02/2024

Pedro Sánchez fitxa un menorquí per assessorar-lo en assumptes econòmics

Eduardo Robsy serà el nou assessor de l'Oficina d'Assumptes Econòmics i G20 del govern espanyol

ARA Balears
1 min
El polític menorquí Eduardo Robsy

PalmaEl polític menorquí Eduardo Robsy serà el nou assessor de l'Oficina d'Assumptes Econòmics i G20 del govern espanyol. Així ho ha anunciat aquest dijous el PSIB que ha celebrat el seu nomenament.

Concretament, Robsy s'incorporarà al departament de Projectes Estratègics i Polítiques Sectorials on aportarà els seus coneixements en matèria de polítiques d'habitatge. Des de l'Oficina d'Assumptes Econòmics i G20 tenen l'objectiu d'aportar al govern de Pedro Sánchez assessorament en tots els àmbits de política econòmica.

Per la seva banda, Robsy s'ha mostrat molt agraït pel nomenament, encara que ha reconegut que "és conscient del repte i la responsabilitat que això suposa". En aquest sentit, ha destacat, també, que la seva inclusió en l'Oficina d'Assumptes Econòmics i G20 serà positiva per a les Illes Balears, ja que ell millor que ningú és conscient dels problemes de l'Arxipèlag i la importància de ser conscients de la insularitat i, per tant, podrà treballar també pels interessos de les Balears i dels seus ciutadans.

stats