Política15/11/2017

MÉS demana la dimissió de Bauzá per les seves declaracions contra l'escola pública

"No hem tingut sort amb els darrers presidents del PP: un s’ha declarat delinqüent i l’altre és un fonamentalista declarat", afirma David Abril

C.fontanet

PalmaEl coportaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha expressat aquest dimecres la indignació del seu grup parlamentari "per les declaracions i afirmacions de l’expresident i actual senador autonòmic José Ramón Bauzá contra els docents i els centres educatius públics a les Illes Balears".

Abril ha assenyalat que són "unes declaracions dignes d’una persona obsessiva i fonamentalista, que ja li varen passar factura electoral a la passada legislatura i varen provocar la major mobilització social de la història de les nostres Illes". L'econacionalista també ha volgut recordar que el PP de les Illes Balears va votar fa quinze dies a favor de la resolució n. 11 presentada per MÉS en el debat de política general, que deia textualment que "el Parlament manifesta el seu suport i valora com a imprescindible la tasca que realitzen el col·lectiu de docents i tota la comunitat educativa als centres escolars de les Illes".

Cargando
No hay anuncios

El coportaveu creu que "és una indecència i una irresponsabilitat molt gran que tot un expresident es dediqui a practicar el fonamentalisme contra l’escola pública i sembrar l’odi a la comunitat educativa. No hem tingut sort amb els darrers presidents del PP: un s’ha declarat delinqüent i l’altre és un fonamentalista declarat". En acabar, Abril ha demanat al PP i C’s "que deixin les escoles en pau i no les converteixin en terreny de la seva guerra política".