Política25/03/2018

Sugrañes demana al PP balear que revisi la dotació per a promoció turística des del Govern

La presidenta dels populars de Menorca adverteix que l'illa perdrà 2,2 milions d'euros en cinc anys amb l'acord acceptat pel tripartit del Consell

Ara Balears

PalmaLa presidenta del Partit Popular de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha reclamat al partit un compromís amb la revisió de la dotació de la transferència de la promoció turística a partir de maig de 2019. Sugrañes ha aprofitat les jornades interinsulars que s'han duit a terme aquest cap de setmana a Mallorca per advertir que, amb l'acord acceptat pel tripartit del Consell Insular, Menorca perdrà 2,2 milions d'euros en cinc anys i haurà de destinar 1,5 milions anuals de recursos propis per finançar la competència.

Consellers i diputats en el Parlament de Menorca han participat, juntament amb companys de les altres illes, en dues jornades de debat i anàlisi de la gestió dels diferents pactes que governen en les institucions insulars.

Cargando
No hay anuncios

En la seva intervenció, la presidenta insular ha insistit en l'error que suposa acceptar una dotació “insuficient” i que, a més, és “regressiva”, una cosa "que no s'havia vist mai".

Sugrañes lamenta que els menorquins estiguin sofrint en primera persona polítiques fruit "de la filosofia dels talibans que ens governen i que estan obsessionats a prohibir".

Cargando
No hay anuncios

La presidenta dels populars de Menorca ha criticat la "lamentable situació del departament de Benestar Social i tenir la carretera paralitzada tres anys, amb l'increment de la inseguretat que això suposa. Aquests són solament dos exemples que ens permeten afirmar que és mentida que treballin per a les persones, com els agrada dir. En realitat, només es preocupen de les pedres del nostre paisatge. El desenvolupament sostenible és molt més que protegir les pedres”.