Política18/03/2021

Manresa, sobre les acreditacions dels professionals d'IB3: "No som lliure de dir el que pens"

El director general d'IB3 ha comparegut en la Comissió de Control del Parlament

ARA Balears

PalmaEl director general de l'ens públic IB3, Andreu Manresa, ha comparegut aquest dijous al Parlament en la Comissió de Control sobre la Radiotelevisió de les Illes Balears. Durant la comissió el portaveu de Ciutadans, Juan Manuel Gómez, li ha demanat quina era la seva opinió sobre les acreditacions dels professionals dels informatius. Manresa ha exposat que el seu càrrec públic li impedeix expressar la seva opinió. "No som lliure de dir el que pens", ha dit. "No posaré cap qualificatiu, és una tramitació lògica i coherent entre els treballadors i la seva empresa, que ha de respondre i els ha de protegir", ha afegit el director general.

Cal recordar que la nova concessionària, Dalton Audiovisual, va prohibir a una periodista de l'ens participar en un acte i dir que treballava a la televisió autonòmica. Manresa ha recordat també que l'ens públic està sotmès a un dilema i un plec de 140 denúncies que "condicionen qualsevol de les meves paraules".

Cargando
No hay anuncios

Durant la compareixença, el director general també ha anunciat que IB3 demanarà a la Conselleria de Salut que els treballadors de l'ens siguin considerats essencials amb vista a la vacunació. Aquest divendres enviarà un escrit a la Conselleria per fer aquesta petició. Ha assegurat que no pretén obtenir cap "privilegi" ni passar per davant" d'altres col·lectius, i ha insistit que "mereixen consideració" pels riscs als quals estan sotmesos a la seva feina.