Política07/12/2017

González Pons: "El drama dels presos polítics consistia en el fet que a la presó no menjaven igual de bé"

El portaveu del PP al Parlament Europeu creu que el relat de Turull i Rull "desmunta" el discurs de l'independentisme

Ara

BarcelonaEl portaveu del PP al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha assegurat aquest dijous a 'La Sexta' que "el drama dels presos polítics consistia en el fet que a la presó no menjaven igual de bé que als restaurants del centre de Barcelona". Així ha respost a una pregunta de la periodista Cristina Pardo al programa 'Al rojo vivo' sobre el relat de la seva vida a la presó que consellers com Jordi Turull i Josep Rull han fet en els últims dies, del qual Pardo ha destacat un element del relat de Rull, que ha dit que el menjar era "flatulent".

"Ser a la presó no ha de ser fàcil i s'ha de parlar de les persones que estan complint condemna amb el màxim de respecte, també dels funcionaris de presons", ha dit González Pons: "Però deixi'm que faci un comentari al marge: aquí l'independentisme s'ha omplert la boca parlant de presos polítics, de tortures i de maltractes. Al final, tot el que els passava i del que es queixen és de si una hamburguesa està poc o molt feta, o de si el que mengen els fa flatulències". Per al portaveu del PP al Parlament Europeu, les declaracions dels consellers "desmunten una mentida".

Cargando
No hay anuncios

Sobre la manifestació que aquest matí ha tingut lloc a Brussel·les, on s'han concentrat 45.000 catalans per demanar la llibertat dels presos polítics i donar suport a Carles Puigdemont, González Pons ha assegurat que això des d'Europa "es mira amb indiferència, com es miren les manifestacions de miners polacs o les minories húngares que cada dia es manifesten a Brussel·les: després no els rebrà ningú".