Política 18/12/2018

Fanny Tur: "La cultura no ha estat mai una prioritat per a cap govern de dretes"

La consellera de Cultura ha assegurat al programa 'Al Dia IB3' que aquest divendres ja es durà al Consell de Govern la creació d'un institut d'indústries culturals

Ara Balears
1 min
Fanny Tur: "És lamentable que un jove com en Valtonyc sigui condemnat per fer ús de la seva llibertat d'expressió"

PalmaLa consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha assegurat al programa 'Al Dia IB3' que "si hi ha un govern que li interessin les polítiques de cultura és aquest" i que, si poden, n'augmentaran encara més el pressupost fins a arribar a un 50% més en els propers deu anys. A més, ha afegit que "la cultura no ha estat mai una prioritat per a cap govern de dretes".

Tur ha assegurat que "encara falta més compromís amb la cultura" ja que falten recursos. Per això, ha dit que volen crear "una oficina d'assessorament al creador; també la de l'escriptor i l'escriptura per fomentar hàbits lectors".

Respecte dels diferents projectes que preparen per als diferents museus de les Illes, Tur ha assegurat que ja tenen el "pressupost per dur a terme el Museu de Formentera i el centre Toni Catany. La Casa de la Música d'Eivissa també serà una realitat; les obres començaran l'any que ve".

A més, ha afegit que "aquest divendres ja durem al Consell de Govern la creació d'un institut d'indústries culturals".

stats