Política12/02/2021

El Consell de Menorca anunciarà dilluns el substitut de Miquel Company

Susana Mora destaca la importància de les noves responsabilitats de Company i Pons

Iván Martín

MaóLa sortida de Miquel Company del Govern balear ha deixat un important buit a l'estructura de la màxima institució insular. El Departament d'Economia i Territori és una àrea estratègica, i precisament la que més rellevància ha adoptat amb la pandèmia, elaborant una planificació per reduir l'impacte de la crisi sanitària en el teixit productiu, així com per la seva capacitat per liderar l'aprovació de la reforma del Pla Territorial Insular (PTI) i el lloguer turístic. Internament, la baixa de Company també representa un dur cop per al PSOE Menorca, on part del nucli el veu com a relleu de Susana Mora en el futur.

El Consell de Menorca no ha anunciat el substitut de Company, però ho farà dilluns. La següent a la llista electoral és Noemí Gomila, la directora actual de l'oficina de l'Ibavi a l'illa. La presidenta de la institució, Susana Mora, ha fet una crida a la tranquil·litat: "Els menorquins poden estar tranquils, l'Administració continuarà gestionant de manera eficient".

Cargando
No hay anuncios

Sobre la sortida de Company, Mora ha destacat la importància de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura: "La gestió dels doblers d'Europa és una gran responsabilitat. Estam agraïts amb Francina Armengol per apostar per membres del Consell de Menorca". En la mateixa línia s'ha expressat la presidenta per valorar la nova responsabilitat de Marc Pons com a cap de gabinet del Ministeri de Transició Ecològica: "Que un menorquí estigui dins aquest Ministeri tan rellevant per a l'illa és una gran notícia per a tots".