Política03/11/2019

Company assegura que "estam molt a prop que Pablo Casado sigui el pròxim president d'Espanya"

Prohens demana concentrar el vot en el PP per "posar fi al bloqueig de Sánchez"

Ara Balears

PalmaEl president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha afirmat aquest diumenge, durant una visita a la Fira de tardor a Marratxí, que "a una setmana de les eleccions, les enquestes reflecteixen que el Partit Popular està recuperant posicions, mentre que el PSOE i altres forces polítiques retrocedeixen". Company ha apel·lat a concentrar el vot del centredreta en el PP perquè "estam molt a prop que diumenge que ve Pablo Casado sigui president d'Espanya".

Per part seva, la candidata al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha assenyalat que "les expectatives per al PP van a l'alça. En aquest moment, Pablo Casado té les mateixes possibilitats de formar govern que Pedro Sánchez" i ha destacat que "Casado sí que s'ha compromès a formar govern si té possibilitat de fer-ho i treure'ns així del bloqueig generat per Sánchez.

Cargando
No hay anuncios

Ciutadans

"Si governam, ampliarem la tarifa plana d'autònoms fins als dos anys i exonerarem de pagar els que no arribin al salari mínim". Així ho ha manifestat la número dos de la llista al Congrés dels Diputats per Cs a les Balears, Patricia Guasp, qui ha anunciat un pla de millores per als autònoms, durant la visita a la Fira de la tardor a Marratxí.

Cargando
No hay anuncios

"Ciutadans és el partit dels autònoms, els grans oblidats durant molts anys per part del PP i el PSOE, que en comptes d'ajudar els emprenedors, els ofeguen amb impostos i els posen traves burocràtiques", ha sentenciat Guasp.