Política 03/11/2019

Company assegura que "estam molt a prop que Pablo Casado sigui el pròxim president d'Espanya"

Prohens demana concentrar el vot en el PP per "posar fi al bloqueig de Sánchez"

Ara Balears
1 min
Membres del PP balears a la fira de Marratxí d'aquest diumenge

PalmaEl president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha afirmat aquest diumenge, durant una visita a la Fira de tardor a Marratxí, que "a una setmana de les eleccions, les enquestes reflecteixen que el Partit Popular està recuperant posicions, mentre que el PSOE i altres forces polítiques retrocedeixen". Company ha apel·lat a concentrar el vot del centredreta en el PP perquè "estam molt a prop que diumenge que ve Pablo Casado sigui president d'Espanya".

Per part seva, la candidata al Congrés dels Diputats, Marga Prohens, ha assenyalat que "les expectatives per al PP van a l'alça. En aquest moment, Pablo Casado té les mateixes possibilitats de formar govern que Pedro Sánchez" i ha destacat que "Casado sí que s'ha compromès a formar govern si té possibilitat de fer-ho i treure'ns així del bloqueig generat per Sánchez.

Ciutadans

"Si governam, ampliarem la tarifa plana d'autònoms fins als dos anys i exonerarem de pagar els que no arribin al salari mínim". Així ho ha manifestat la número dos de la llista al Congrés dels Diputats per Cs a les Balears, Patricia Guasp, qui ha anunciat un pla de millores per als autònoms, durant la visita a la Fira de la tardor a Marratxí.

"Ciutadans és el partit dels autònoms, els grans oblidats durant molts anys per part del PP i el PSOE, que en comptes d'ajudar els emprenedors, els ofeguen amb impostos i els posen traves burocràtiques", ha sentenciat Guasp.

stats