Política09/03/2016

Germà Bel es planteja deixar la direcció de Junts pel Sí

Critica la intromissió a les reunions del grup parlamentari de membres de CDC i ERC que no són diputats

Ara / Acn

BarcelonaEl cap de llista de Junts pel Sí per Tarragona a les eleccions del 27 de setembre, Germà Bel, ha posat sobre la taula la seva dimissió com a membre de la direcció del grup parlamentari de la candidatura independentista pel seu desacord amb la manera com funcionen les reunions que el grup manté els dilluns a la tarda.

Segons ha avançat El Nacional i han confirmat a l'ACN fonts parlamentàries, a la reunió d'aquest dilluns Bel es va queixar de la intromissió en aquestes trobades de membres de CDC i d'ERC que no són diputats, i va plantejar la possibilitat de dimitir. Malgrat tot, el grup espera poder-lo convèncer i reconduir la situació.

Cargando
No hay anuncios

Bel va ser un dels diputats més crítics amb la votació al Parlament sobre el monument franquista de Tortosa, on davant les discrepàncies entre CDC i ERC es va decidir donar llibertat de vot als diputats, una llibertat de vot que va provocar que –gràcies a l'abstenció dels diputats republicans– prosperés la moció de la CUP que demana retirar el monument sense esperar la consulta que vol fer l'Ajuntament del municipi ebrenc.