Part Forana
Part Forana 15/12/2022

Veïns de Consell presenten al·legacions per l'eliminació de places d'aparcament a la via pública

L'Ajuntament substituirà el paviment dels carrers de Ferrer, de Son Mussol i del Doctor Morey per fer-los més accessibles

1 min
Tot i que ara l'estacionament està permès al carrer de Ferrer, els vehicles s'hi han d'aparcar amb les rodes d'una part sobre la vorera.

PalmaUna seixantena de veïns han presentat al·legacions a l'Ajuntament de Consell per l'eliminació de places d'estacionament de vehicles a la via pública. El projecte de reforma i embelliment dels carrers de Ferrer, de Son Mussol i del Doctor Morey preveu que, un cop enllestit, no s'hi puguin aparcar vehicles com fins ara.

"Al carrer de Ferrer som molts els veïns que ara hi aparcam i l'Ajuntament no ha previst cap solució a la manca d'aparcament que hi ha en aquesta zona del poble. Abans de posar en marxa aquesta actuació, l'Ajuntament hauria d'haver previst resoldre aquest problema", explica Vicenç Coll, un dels impulsors de la iniciativa.

Amb les al·legacions que els veïns han fet arribar a l'Ajuntament també sol·liciten un estudi sobre el renou que faran els vehicles en una superfície que ja no serà d'asfalt, sinó que serà de llambordes. A més, segons el parer dels veïns, l'aigua, en filtrar-se per les juntes de les llambordes, donarà humitat a les façanes de les cases.

"Per tots aquests motius, i perquè ens expliquin com seran les canalitzacions d'aigües pluvials i fecals, demanam que ens deixin expressar-nos en el proper ple", comenta Coll.

Els veïns també demanen explicacions sobre el canvi d'enllumenat d'aquests carrers. "Es canvien uns fanals de LED, que es varen instal·lar fa pocs anys, per uns altres que aniran clavats en terra", comenta l'impulsor de la iniciativa.

stats