Part Forana 30/09/2020

L'Ajuntament de Son Servera aprova per unanimitat el Pla estratègic d’igualtat d’oportunitats

El projecte s'ha elaborat a partir de dades recopilades entre el 2018 i el 2020 i té una vigència de quatre anys

T.riera
1 min
Son Servera./ C.A.

ManacorL'Ajuntament de Son Servera ha aprovat per unanimitat el Pla d'igualtat d'oportunitats. L'objectiu d'aquest projecte és la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en l'organització municipal i la intervenció en aquells aspectes millorables des d'una perspectiva de gènere. Ha estat elaborat a través de dades i informació recopilades entre el 2018 i el 2020 i té una vigència de quatre anys.

El projecte implementarà la transversalitat a les polítiques d'igualtat que desenvolupa l'Ajuntament de Son Servera, la incorporació de la perspectiva de gènere a les polítiques relacionades amb l'educació, la cultura i l'esport (en funció de les competències municipals) i la promoció de la igualtat d'oportunitats en l'accés al mercat laboral.

Es tindrà en compte la sensibilització social pel que fa a la violència de gènere, a més de treballar de manera coordinada amb altres institucions per prevenir i detectar totes les manifestacions de violència contra les dones al municipi. En aquest mateix sentit, s'atendran les dones víctimes de violència de gènere i els seus fills.

stats