Pla de Mallorca
Part Forana 07/06/2024

Sant Joan alerta sobre una nova estratègia de robatori a domicili a gent gran

"Hem detectat la presència de diverses dones vestides d'infermera que visiten cases amb la intenció de robar"

Josep Maria Sastre (Tot Pla)
1 min
Sant Joan.

Sant JoanL'Ajuntament de Sant Joan ha estat el primer a aixecar la veu d'alarma al Pla de Mallorca. Una nova estratègia de robatori a la gent gran s'ha estès recentment al municipi i els responsables municipals fan una crida a extremar la precaució a aquest col·lectiu, però també a tots els ciutadans de la localitat.

Expliquen que "hem detectat la presència de diverses dones vestides d'infermera que visiten cases amb la intenció de robar. Aquestes delinqüents diuen que venen per fer un seguiment mèdic: una pren la tensió mentre l'altra demana anar al bany, i aprofita aquest moment per cometre el robatori".

En aquest punt, l'ajuntament santjoaner aclareix que aquestes suposades "professionals de la sanitat" són realment impostores. "Ni des de la Unitat Bàsica de Salut ni des dels Serveis Socials hem enviat ningú a fer visites domiciliàries sense previ avís".

En aquest sentit, demanen que "sigueu molt prudents i no obriu la porta a ningú que no conegueu o que no esperàssiu".

Així mateix, apunten que "si algú es presenta a casa vostra dient que ve en nom d'alguna institució, si us plau, no dubteu a trucar a la policia local per verificar la seva identitat".

Conclouen dient que "la vostra seguretat és la nostra prioritat. Recordeu, és millor prevenir que curar. Si teniu qualsevol qüestió o necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres".

stats