Part Forana 30/09/2020

El PSOE de Pollença denuncia la inoperància del batle per construir un nou centre de salut

Els socialistes han manifestat indignació perquè se'ls culpabilitza del retard en l'edificació del PAC

T. Riera
1 min
El regidor socialista de POllença, Antoni Cànaves./ PSOE

ManacorEl PSOE de Pollença denuncia la demora en la construcció d'un nou centre de salut. El portaveu socialista del municipi, Toni Cànaves, ha manifestat indignació amb el batle, l'expopular Tomeu Cifre, per "la seva inoperància" i per "culpar del retard en la construcció del PAC de Pollença el PSIB-PSOE, tot i que hem estat l'únic partit que ha tingut aquesta infraestructura com a prioritat".

Cànaves recorda que en la legislatura anterior "des de l'Ajuntament vam cedir un solar a la Conselleria de Salut perquè pogués iniciar tot el procediment per redactar-ne el projecte i pressupostar-ne la construcció".

Els socialistes declaren que estan sorpresos davant l'actitud del batle, que "està posant entrebancs de darrera hora i reinicia la polèmica amb la reactivació del contenciós administratiu contra la cessió del solar". Asseguren que no entenen "la irresponsabilitat d'un govern municipal que posa traves en lloc de facilitar una obra tan necessària per al nostre municipi, sobretot quan el batle sap que Salut ja té el projecte adaptat i revisat per ser presentat i executat".

Per aquests motius, Cànaves ha exigit al primer edil "que deixi a un costat la seva obsessió partidista per carregar-se aquest projecte, que entenem que mai ha estat la seva prioritat", i que faciliti que els ciutadans "puguin disposar de les instal·lacions sanitàries necessàries com més aviat millor".

stats