Part Forana 28/09/2020

La Policia Local de Manacor desallotja 21 persones per fer botellada

Durant el cap de setmana, els agents han detingut vuit persones per conduir sota els efectes de l’alcohol o no disposar de carnet de conduir

Ara Balears
1 min
Policia Local desallotjant un botellot a Manacor./ AJUNTAMENT DE MANACOR

PalmaLa Policia Local de Manacor va intervenir dissabte al vespre una botellada al polígon agroalimentari

de Manacor, segons ha informat l'Ajuntament. Els agents locals varen denunciar 21 persones per fer botellada, encara que també es denunciaren altres infraccions, com, per exemple no fer ús de la màscara, fumar a la via pública o tirar les deixalles fora dels contenidors.

En el mateix polígon, la Policia Local va detenirun jove que conduïa sense el carnet de conduir. Atesa la situació, la Policia Local va desallotjar l'àrea per restablir-hi la normalitat i evitar més infraccions.

Durant el cap de setmana, la Policia Local de Manacor ha investigat i detingut set persones per conduir sota els efectes de l'alcohol. Dos dels detinguts tampoc no disposaven de carnet de conduir. Les set persones han estat traslladades a les dependències policials i aquesta setmana passaran a disposició de les autoritats judicials.

Les botellades estan prohibides a qualsevol via o espai públic des del passat mes de juliol segons les mesures sanitàries.

stats