Notícies falses
Part Forana 17/11/2022

La Policia de Felanitx desmenteix l'intent de segrest d'una menor

Davant l'alarma social, l'Ajuntament ha aclarit que es produí un presumpte cas d'assetjament

1 min
Plaça de Ses Palmeres de Felanitx.

PalmaLa Policia Local de Felanitx ha informat aquest dijous que l'horabaixa de dimecres els agents varen identificar quatre persones, després que un dels identificats presumptament assetjàs una menor a la plaça d'Espanya de Felanitx. La resta, segons han informat fonts municipals a l'ARA Balears, foren processats per haver-se encarat a l'acusat, que ha estat denunciat a la Guàrdia Civil.

Davant l'alarma social creada i la preocupació de pares i mares, la Policia Local i la Guàrdia Civil han volgut desmentir que es tractàs d'un intent de segrest, ja que entre els veïns circulaven missatges i notícies falses.

La menor, que caminava per la coneguda plaça de les Palmeres, va ser presumptament abordada per un adult. L'al·lota es va posar nerviosa i es va intentar refugiar en un establiment. Posteriorment, aquest individu va ser recriminat per persones que hi havia a la zona i dos agents que feien ruta de control es varen aturar per identificar quatre persones, entre elles el pressumpte agressor.

Des de l'Ajuntament, han posat de manifest que la Policia Local i la Guàrdia Civil han fet feina conjuntament per esclarir els fets i s'informa que es desvincula aquest fet de qualsevol intent de segrest de menors.

stats