Sineu
Part Forana 08/03/2024

Passeig per Sineu per entrellaçar generacions de dones amb patrimoni i negocis de la vila

El restaurant Es Cos o Can Tòfol, entre d'altres, serviren per conèixer una part de la vida del poble

Joan Socies
1 min
sineudones2

PalmaPer quart any consecutiu la Biblioteca de Sineu i l’entitat Dones d’Arrel organitzaren un passeig per la vila en clau de dona.

L’activitat va servir per conèixer històries de vida de les dones de Sineu. Així ho explicava Joan Josep Bonnín fa uns dies a la revista local Díngola. “Amb el quart passeig en clau de dona volem destacar les diferents generacions enllaçades que encara podem trobar al nostre municipi i que amb el seu testimoni ens permetran conèixer d’on venim i cap on anam. Són exemples d’una activitat econòmica bàsica que ha format part del dia a dia del poble durant molts anys: mares i filles, sogres i nores, ties i nebodes, etc”.

Aquest any el passeig que lliga patrimoni i dones va discórrer per diferents negocis locals en què les dones han tingut un paper important.

El restaurant Es Cos o Can Tòfol, entre d'altres, serviren per conèixer una part de la vida de Sineu, una vida que han fet les dones i que massa vegades queda al marge del reconeixement o que amb el tràfec del dia a dia queda invisibilitzada.

stats