Part Forana 18/02/2019

Llucmajor restaura i millora les instal·lacions de nou parcs infantils

La majoria de zones recreatives tindrà més superfície de paviment de cautxú

Ara Balears
2 min
El regidor Vives (esquerra) en un dels parcs que s'han reformat.

LlucmajorL'Ajuntament de Llucmajor du a terme un pla de millores que afecta nou parcs de la ciutat, s'Arenal i les urbanitzacions. Aquestes millores es fan a compte del romanent de tresoreria de l'Ajuntament i com a inversions financerament sostenibles. En total, es destina una partida de 175.000 euros a millorar aquests espais de joc.

A s'Arenal es col·loquen 311 metres quadrats de paviment de cautxú nou i es reparen els jocs del parc Joan Ferrer Pomar. Així mateix, a la zona costanera també se substitueixen els jocs actuals i s'hi col·loquen 150 metres quadrats de cautxú a la plaça de l'Estació i, al poliesportiu, es milloren amb reparació i reubicació de jocs.

A les urbanitzacions es col·loca cautxú i s'hi milloren o s'hi canvien els jocs actuals a la plaça de Joan de Borbó (Badia Gran), al carrer de l'Acàcia (Son Verí Nou), al carrer dels Garrovers (Les Palmeres), al carrer de la Mar (Son Bieló) i al carrer de sa Torre (Cala Pi). A la ciutat de Llucmajor, es col·loca un nou joc i es repara la resta d'existents i també s'hi posen 301 metres quadrats de paviment nou.

El regidor de Manteniment de l'Ajuntament de Llucmajor, Bernadí Vives, explica que "començam a veure el fruit de l'esforç que hem fet aquesta legislatura per millorar la situació econòmica de l'Ajuntament i ara podem començar a fer inversions a compte del superàvit, ja que ara ens ho permet la Llei estatal".

Complir la normativa

Vives afegeix que "millorar els parcs infantils és important perquè són espais molt sensibles i són utilitzats pels més petits de les famílies i, a banda de mantenir-los en bon estat, també és important anar actualitzant-los per complir les lleis i les normes de seguretat". En aquest sentit, afegeix que gràcies a aquestes darreres inversions els parcs compliran la normativa europea i rebran la certificació pertinent”.

stats