Part Forana 07/03/2022

L'autor de més de 250 pintades a Inca repararà els danys ocasionats

En comptes de pagar 6.978,50 € de multa, farà treballs en benefici de la comunitat

ARA Balears
1 min
Una de les pintades

IncaL'autor de més de 250 pintades a mobiliari urbà d'Inca repararà, durant els pròxims mesos, els desperfectes causats. D'aquesta manera, la persona responsable de les pintades substitueix el pagament de 6.978,50 € de multa per treballs en benefici de la comunitat, segons informa l'Ajuntament d'Inca en una nota.

La persona identificada va reconèixer l'autoria de les pintades, totes amb la signatura de Kiddy 73 o alguna variant. El causant dels desperfectes s'ha mostrat penedit i ha manifestat voluntat de reparar tots els danys ocasionats. Per això, la Policia Local i l'Ajuntament d'Inca han arribat a un acord aprovat mitjançant decret de batlia, d'acord amb la legislació vigent.

Així, l'infractor haurà de netejar i eliminar la pintura que va deixar en el mobiliari urbà el passat mes de juny. Per tal que ho faci correctament, el Consistori ha creat una comissió de seguiment formada per representants de l'àrea de Serveis, la brigada municipal i la Policia Local d'Inca. En concret, es farà un pla de feina quinzenal, i una vegada acabades les tasques, es revisarà per confirmar que els desperfectes s'han reparat correctament.

L'Ajuntament d'Inca treballa per lluitar contra el vandalisme i els actes incívics. Per aquest motiu, desenvolupa habitualment campanyes específiques per posar fi a les pintades.

stats