Part forana
Part Forana 20/01/2023

Inca tindrà una nova plaça davant el teatre Principal

L'objectiu és millorar la manca d'espai públic a la barriada

ARA Balears
1 min
Zona on es construirà la nova plaça

PalmaInca ha anunciat la construcció d'una nova plaça davant el teatre Principal del municipi amb l'objectiu de millorar la manca d'espai públic a la barriada. Aquest divendres les autoritats polítiques d'Inca, juntament amb la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, han presentat el projecte.

Segons han explicat, les obres de construcció de la nova plaça costaran 2,8 milions d'euros. D'aquests, 750.000 euros corresponen al cofinançament de projectes de Consell de Mallorca. L'Ajuntament d'Inca ha informat que la nova plaça es desenvoluparà en forma d'amfiteatre mitjançant la construcció de diferents esplanades de formigó imprès de diferents colors que permetin la comunicació del carrer del Teatre amb el carrer de Martí Metge i el carrer de Can Vidal i serveixin d'espai multifuncional.

A més, també han anunciat que, paral·lelament a la creació del nou espai públic, es reformaran els vials adjacents, des de la plaça d'Espanya fins al Teatre. Així, es pretén substituir els paviments de la zona asfaltada i de les voreres dels carrers de Can Vidal, del Teatre, del Misteri i de Martí Metge des del carrer dels Hostals fins al carrer de les Coves, amb la finalitat de potenciar la comunicació de la zona amb el centre de la ciutat. També s'aprofitaran les obres per substituir i millorar les xarxes públiques municipals d'aigua potable, clavegueram i enllumenat públic.

stats