Part Forana 10/09/2020

Calvià celebra les festes del rei En Jaume de manera virtual

L'Ajuntament i les colles han elaborat un vídeo commemoratiu amb imatges d'altres anys

T. Riera
1 min

ManacorL'Ajuntament de Calvià ha decidit celebrar enguany les Festes del rei En Jaume de manera virtual elaborant-ne un vídeo commemoratiu. Com a la majoria de municipis de les Balears, els actes de les festes populars foren suspesos arran de la situació derivada de la pandèmia.

El Consistori s'ha posat d'acord amb les colles per elaborar un vídeo que, amb locució del batle del municipi, Alfonso Rodríguez, fa un recorregut per les principals zones on tenen lloc les activitats que enguany han hagut d'anul·lar, intercalant-hi imatges d'anys anteriors.

El final del vídeo projecta imatges de membres de les colles lluint la camiseta de les festes que enguany s'han celebrat de manera diferent. La camiseta presenta el lema 'Junts guanyarem la batalla'. La Banda de Música de Calvià ha estat l'encarregada d'acompanyar amb música el vídeo.

Malgrat la situació, s'ha volgut mantenir la tradició del pregó. D'aquesta manera, s'ha donat veu a un representant del sector sanitari fent pregoner el doctor José Ignacio Ramírez Manent, director mèdic de la zona de salut de Calvià.

stats