Part Forana 27/05/2022

Felanitx retira quatre punts de reciclatge i contenidors de rebuig per evitar l'acumulació de fems

La mesura es posarà en marxa dilluns

ARA Balears
1 min
Contenidors de Felanitx

PalmaArran de la posada en marxa de la Deixalleria i de la futura licitació de la recollida porta a porta, l'Ajuntament de Felanitx ha decidit suprimir quatre punts de reciclatge i contenidors de rebuig per evitar l'acumulació de fems. Aquesta mesura es posarà en marxa a partir de dilluns, dia 30 de maig, informa el Consistori en una nota.

En concret, dins el nucli urbà desapareixeran els iglús i contenidors dels carrers Santanyí i Guillem Timoner, mentre que en rústic es llevaran els de Son Mesquida i Son Negre. "Davant l'escola ja no hi haurà contenidors. En aquests dos llogarets, es reubicaran al camí de la Tortuga i de Son Tauler", explica la regidora Catalina Soler.

Amb aquesta mesura, el Consistori es marca com a objectiu evitar abocadors descontrolats de rebuig i altres materials que es deixen en aquests punts de reciclatge, quan ja hi ha operativa la Deixalleria de Felanitx i el Punt Verd de Portocolom. Així mateix, recorda que al municipi es fa la recollida de fems domiciliaria i que els veïns han de treure la bossa de rebuig al portal de casa seva.

L'Ajuntament instal·larà panells indicatius amb la ubicació de la Deixalleria, situada al carrer Son Cerdà, 22, al polígon de Son Colom. A més, durant 15 dies es contractarà un educador ambiental que avisarà els veïns de les zones afectades per aquest canvi.

stats