Bunyola
Part Forana 01/02/2024

EOB lamenta la posició de l'equip de govern envers el projecte d'habitatge per a joves extutelats

La formació ha instat la Conselleria d'Afers Socials a explicar el projecte als bunyolins, ja que l'equip de govern "ha estat incapaç de fer-ho"

2 min
Ajuntament de Bunyola

PalmaLa regidora d'Esquerra Oberta de Bunyola Mercè Bujosa ha lamentat aquest dijous la posició de l'equip de govern de l'Ajuntament envers el projecte d'habitatge per a joves extutelats, ja que considera que un ajuntament "no pot alimentar d'aquesta manera el recel, la desconfiança i el temor social cap a un col·lectiu".

La representant municipal de la formació ha criticat que l'equip de govern representat pel Partit Popular i SOM AVI- El Pi parli d'aquesta posició com a "Ajuntament" quan "en cap moment s'ha tractat aquest assumpte en el ple i molt manco ha suposat un estat de preocupació dels veïns", tal com apunta el batle, Juan Antonio Riera. En aquest sentit, ha criticat que l'equip de govern hagi incitat a la creació d'un estat d'alarma al poble, en lloc de vetllar per transmetre tota la informació als veïns.

Per la seva banda, la regidora Mar Pujol, treballadora social de professió i coneixedora del sistema de protecció a la infància i l'adolescència, ha lamentat que la posició dels membres de l'equip de govern hagi estat "tan classista, i no acollidora i integradora". Pujol ha expressat la seva preocupació pel fet de veure com parlen certs membres de l'equip de govern del col·lectiu que representen els joves extutelats i la "poca sensibilitat a l'hora de reivindicar un projecte integrador com el que es planteja".

En aquesta línia, la regidora d'EOB recorda que el projecte va destinat a infants en risc i que pot ser una gran oportunitat tant per als usuaris com per als veïns de Bunyola. "L'equip de govern ha de vetllar pel bon funcionament del projecte i implicar-s'hi en la mesura del que sigui possible, per tal de treure coses positives per al municipi", ha dit Mar Pujol. Finalment, han instat la Conselleria de Famílies i Afers Socials a explicar el projecte als bunyolins, ja que "l'actual equip de govern ha estat incapaç de fer-ho".

stats