Santa Eugènia
Part Forana 30/01/2024

Roba una excavadora i destrossa 17 fanals a Sant Eugènia

El jove ha estat detingut per agafar la màquina i passar per damunt també d'un semàfor i un pal elèctric

Joan Socies
1 min
Mobiliari romput pel jove que agafà l'excavadora

PalmaLa Guàrdia Civil va detenir aquest passat dilluns horabaixa un jove com a presumpte autor de destrosses de mobiliari urbà de Sant Eugènia la matinada dilluns després de robar una excavadora de les obres del parc verd de la localitat del Pla.

Aquest jove va agafar la màquina excavadora de les obres de l’esmentat recinte públic i va passar per damunt 17 fanals de l’enllumenat públic, un semàfor i un pal d’electricitat. També va destrossar altres elements de façanes particulars, encara per comptabilitzar. La majoria de les lluminàries tomades pel jove estan ubicades al passeig per a vianants del camí de Son Campins, que va del cementeri municipal a ses Alqueries.

Alguns testimonis han comentat a aquest digital que sentiren renou al voltant de les 23 h de diumenge, però no hi donaren importància fins a la matinada, quan es varen trobar la malifeta. Després de voltar durant més d’una hora destrossant fanals públics i altres elements públics, el jove tornà a deixar l’excavadora on l’havia agafada. L’endemà la Policia Local i la Guàrdia Civil varen fer les seves investigacions i amb diversos testimonis i càmeres de seguretat, ahir, dilluns horabaixa, procediren a la detenció d’un jove com a presumpte autor dels fets. Segons ha explicat el batle de Santa Eugènia, Josep Lluís Urraca, els danys causats en el mobiliari públic seran de prop de 50.000 euros i reclamaran danys i perjudicis al jove.

stats