Violència masclista
Part Forana 21/01/2023

Destrossen l'arbre de record a les víctimes de violència masclista de Manacor

La placa que acompanyava el memorial ja va ser robada fa uns mesos

ARA Balears
1 min
L'arbre en memòria de les dones i nins víctimes de violència de gènere

PalmaL'arbre que va plantar el col·lectiu Dones del Llevant a Manacor el mes de novembre del 2021 en record de les dones i els infants víctimes de la violència de gènere ha aparegut destrossat aquest dissabte.

Des del col·lectiu ho han lamentat i han assegurat que estan "incrèdules" davant aquest fet i que no senten altra cosa que "dolor i tristesa" pel comportament dels que varen decidir destrossar el símbol. A més, han recordat que ja va desaparèixer la placa de record de les víctimes que acompanyava l'arbre i ara, finalment, l'han fet malbé.

A l'arbre es penjava una cinta lila amb el nom de cada una de les dones i infants víctimes de la violència masclista i ara el memorial ha desaparegut. Tot i haver-lo destrossat, des del col·lectiu han assegurat que "ni un atac, ni mil com aquest, ens aturaran. Nosaltres continuarem lluitant, com fins ara, contra la violència masclista i sexual i per la igualtat".

A més, han informat que tornaran a plantar l'arbre i que, encara que "a alguns no els agradi", el memorial a les víctimes de la violència de gènere continuarà viu a Manacor.

Ara s'ha iniciat una investigació per aclarir els fets i des del col·lectiu Dones del Llevant han informat que es personaran com a acusació particular contra els autors d'aquest acte.

stats