Part Forana 17/08/2021

El carrer més car d'Espanya per comprar un habitatge es troba a Calvià

Segons un estudi d'Idealista, el preu mitjà en aquesta localitat mallorquina és de més de set milions d'euros

ARA Balears
1 min
L'ajuntament de Calvià.

CalviàEl carrer més car d'Espanya per comprar un habitatge es troba a Calvià, al carrer de Sant Carles, on el preu mitjà és de més de set milions d'euros. Així ho indica un estudi fet pel portal immobiliari Idealista, en el qual s'analitzen els deu carrers més exclusius del territori espanyol, segons informa Europa Press.

A més, aquest Top 10 el tanca un altre carrer del mateix municipi: la Via Cornisa, de Calvià, amb un preu mitjà de 4,6 milions d'euros. En la segona i tercera posició del rànquing hi ha dos carrers de Màlaga, amb una mitjana de 7 i 5,9 milions d'euros, respectivament.

Segons idealista, a més de les Balears i Andalusia, hi ha cinc comunitats autònomes més amb certs carrers on els habitatges superen un preu mitjà d'un milió d'euros. En concret són: Catalunya, 4,1 milions d'euros; el País Valencià, amb tres milions d'euros; les Canàries, amb 2,8 milions d'euros; el País Basc, amb 1,4 milions d'euros, i Cantàbria, amb 1,3 milions d'euros. La regió més econòmica és Castella - la Manxa, on el carrer més car té un preu mitjà de 318.528 euros, seguida d'Extremadura i Navarra, amb una mitjana de 353.168 euros i 468.813 euros, respectivament.

stats