22/09/2012

Estimats enemics

3 min

El grup @Apuntem!es dedica a una tasca tan necessària com original: recollir els tuits catalanòfobs que corren per la xarxa. Ho han encertat: és una tasca colossal. I com era previsible des de la gran manifestació de l'Onze de Setembre la catalonofòbia ha pujat encara més de to. (M'ha semblat oportú transcriure els tuits en la seva versió original, que no els ofengui el lèxic.)

Els tuits catalanòfobs tenen un objectiu meravellosament simple: el genocidi total i absolut de l'espècie catalana. Això sí: s'expressen amb un esplèndida pluralitat coreogràfica. Per NURITA, per exemple, " si fuera presidenta del gobierno esto iba a ser peor que con Franco, de primeras, todos los putos catalanes de mierda muertosssss ". Si això és el que faria " de primeras " esparvera pensar què faria de segundas . El señor Raul Escuredo fa un raonament més sofisticat: "Cada día me da más puto asco la mayoria d ls catalanes y n especial la clase política. Ojala se independicen para luego invadirlos y matarlos ". O sigui, aquí es tracta que la part contrària aconsegueixi els seus objectius (la independència), la qual cosa, i per motius que se'ns escapen, sembla una premissa necessària per accedir a la solució definitiva ( invadirlos y matarlos ).

D'altra banda el que sorprèn, per la seva profusió, és la facilitat amb què els catalanòfobs es refereixen a l'ús de bombes. La senyora Nazaret Barreno, per exemple, proposa: " Joer que pongan una bomba en Cataluña que se mueran to me cago en las puta... no quieren indepedizarse pos a matarlosssss... " I la senyora Patricia Gómez dóna per descomptat que hi ha una mena d'encarregat del tema: " A ver, el que se ocupa de las bombas, atentados y demás, que hacía hoy que no estaba en Barcelona? " I la cosa no acaba aquí, perquè la majoria de gent partidària de les bombes es refereixen a artefactes atòmics, com Jose Luis: " ODIO a los putos catalanes y a cataluña, lastima que no caiga una bomba atomica sobre barcelona y lo borramos del mapa " o ATM FANS: " Ayer tuve un despiste. Se me olvidó tirar una bomba nuclear en la manifestacion por la independencia de Cataluña. No volverá a ocurrir ". La veritat és que alguns esperem que sí, que tingui un " olvido " infinit. En alguns casos, però, la pulsió termonuclear té una finalitat pràctica: " Que explote cataluna desintegrada y asi Aragon tendrá playa ". En l'última visita a Terol jo ja havia notat certa enveja, però no creia que la cosa arribés tan lluny.

Un debat en xarxa pregunta quines condicions s'haurien de posar al govern català per accedir als fons de rescat. Un tal Te reviento tor coño demostra ser un mestre de la concisió: "Que ardan y mueran todos ". I punt. Però n'hi ha de més imaginatius. Un pensa en el pobre Carod-Rovira, a qui retirar-se de la primera línia política no li ha servit de res, perquè segons JorgeT la condició seria " ahorcar a Carod en la Plaza de España ". Un tal Arthur vincula el rescat al futbol: " El que lleve una bandera catalana a los partidos de la seleccion sera torturado y ejecutado ". I un tal NO SURRENDER, en fi, proposa que " llenen los balcones de banderas de españa y despues que se tiren desde los balcones, y final ". A NO SURRENDER caldria fer-li un parell de precisions. Una: que la gent que penja banderes espanyoles normalment és perquè se sent espanyola. En aquest cas, per què voldria veure'ls morts? I dos: algú hauria d'explicar-li que llençar set milions i mig de persones pel balcó, siguin catalans o espanyols, és un delicte prou greu a la majoria de Codis Penals del món.

Però el més original de tots és un tal D.Armando Maladroga, que proposa " Amurallar Cataluña y llenarla de agua hasta el filo del muro ". Hem de suposar que la immensa quantitat de líquid necessari per omplir el perímetre emmurallat hauria de ser de procedència oceànica. En la mar salada els cossos humans tendeixen a flotar, així que el més probable és que la població catalana vessés mur avall. O sigui, a Espanya. ¿Les institucions internacionals obligarien Madrid a reallotjar-los en qualitat de refugiats aquàtics? Si fos així el senyor Maladroga en lloc de buidar Espanya acabaria omplint-la de catalans, i a sobre subvencionats. Ves per on.

Si volen llegir la sèrie sencera només han d'anar a http://apuntem.cat/ . Sobretot no es facin mala sang, no s'ho val. I saben per què? Doncs perquè els nostres autèntics enemics no són aquests. S'apropen temps decisius i l'odi es combat amb amor o, en el seu defecte, amb humor, i creguin-me: aquesta guerra només la guanyarem amb la pau.

stats