Mèdia 19/09/2018

El creador de 'Barri Sèsam' desmenteix que l'Epi i el Blas fossin parella

Un guionista del programa va afirmar que la relació entre els dos 'muppets' anava més enllà de l'amistat

Ara
1 min
El creador de 'Barri Sèsam' desmenteix que l'Epi i el Blas fossin parella

BarcelonaEl debat sobre la naturalesa de la relació entre l'Epi i el Blas no acaba de tancar-se. Si fa uns dies un dels guionistes de 'Barri Sèsam', Mark Saltzman, confessava a la revista 'Queery' que els dos populars 'muppets' eren parella, ara el cocreador del programa infantil Frank Oz ha sortit a desmentir-ho.

A través del seu perfil d'Instagram, Oz ha assegurat que l'Epi i el Blas no eren parella i també s'ha preguntat si aquesta qüestió és realment important. "Sembla que al senyor Mark Saltzman li han preguntat si l'Epi i el Blas són homosexuals. Està bé que ell sentís que ho eren. Però no ho són, per descomptat. Però per què la pregunta? Realment importa? Per què tenim la necessitat de definir les persones només com a gais? Hi ha molt més per a un ésser humà que l'heterosexualitat o l'homosexualitat", diu.

A més d'Oz, el mateix programa també ha volgut tancar el debat i ha emès un comunicat en què recorden que, tot i que l'Epi i el Blas s'identifiquen com a personatges masculins i tenen trets humans, són ninots i no tenen orientació sexual. "Com sempre hem dit, l'Epi i el Blas són millors amics. Van ser creats per ensenyar als nens que les persones poden ser molt amigues d'altres persones molt diferents d'elles", recorden.

A l'entrevista a la revista 'Queery',

stats