RUGBI
Esports17/11/2018

Històric triomf dels irlandesos contra el All Blacks un any abans del Mundial (16-9)

França derrota els argentins i Sud-àfrica no falla a Escòcia

T.p.

BarcelonaLa selecció irlandesa de rugbi ha derrotat per primer vegada a casa als All Blacks, la millor selecció de rugbi del món (16-9). Irlanda, un any abans del Mundial del proper any al Japó, ha enviat un avís a una Nova Zelanda que buscarà guanyar el Mundial per tercer any consecutiu.

El partit de Dublín posava cara a cara les dues millors seleccions segons el rànquing internacional. Una Irlanda campiona del 6 Nacions i Nova Zelanda, campiona del l’hemisferi sud, que venia de guanyar patint a Londres contra els anglesos. Irlanda, que el 2016 va guanyar per primer cop als All Blacks, fent-ho fora de casa, ha decidit un partit dur amb un assaig d’Stockdale a la segona part, defensant els darrers atacs de Nova Zelanda amb el suport d’una afició que cantava 'The Fields of Athenry'.

Cargando
No hay anuncios

Als altres partits de la jornada d’amistosos, Sud-àfrica s’ha imposat a Murrayfield als escocesos (20-26) en la primera derrota del XV del Card a casa en 12 mesos. Anglaterra, amb suplents, no ha fallat contra els japonesos a Londres (35-15), tot i que al descans, Japó sorprenia guanyant per 10-15 al temple del rugbi de Twickenham. Gal·les de la seva part, ha passat per sobre de Tonga a Cardiff per 74 a 24. En el darrer amistós, França s’ha imposat a Argentina per 28-13, després d’un bon inici de partit dels ‘pumas’, superats a la segona part pels assaigs de Guirado i Thomas.