SEGONA DIVISIÓ
Esports13/01/2018

El Reus cau a casa i ja fa cinc partits que no guanya (0-1)

El Lugo s'ha endut els punts gràcies a un gol de Cristian Herrera

ReusEl Reus ja fa cinc partits que no guanya, després de caure a casa contra el Lugo per 0-1. Cristian Herrera ha aconseguit el gol del triomf visitant al minut 14 i ha fet patir un Reus que ha intentat, especialment a la segona part, empatar sense sort.

El Reus Deportiu ha començat molt incisiu trepitjant molt l'àrea del Lugo, però sense tenir ocasions clares per començar a desequilibrar el partit. El domini no s'ha traduït en avantatge i l'equip gallec ha marcat el gol poc després, quan Cristian Herrera, amb un esplèndid cop de cap, ha rematat un centre precís de Luis Ruiz.

Cargando
No hay anuncios

Josete hauria pogut fer el 0-2 poc després, malgrat els atacs d'un Reus que tenia la pilota però que patia en defensa. Edgar Badia, a la segona part, ha evitat el 0-2 de Fede Vico, en un partit que s'ha embrutat amb constants interrupcions provocades per moltes faltes, amb l'expulsió fins i tot del tècnic local Aritz López Garai.