Futbol
Esports 17/09/2013

El Reial Madrid fa miques un tou Galatasaray (1-6)

Isco ha obert el marcador a la mitja hora i ha trencat la resistència turca. A la segona part, dos gols de Benzema i tres de Cristiano han sentenciat. Umut Bulut al final ha fet el gol de l'honor local

Isco celebra amb Cristiano el seu gol contra el Galatasaray

BarcelonaEl Reial Madrid no ha tingut pietat d'un Galatasaray a qui l'energia i la passió competitiva li han durat poc més de vint minuts. Els turcs han desaprofitat bones ocasions per avançar-se en el marcador i han acabat golejats per un Madrid ferotge al contraatac (1-6) que ha foradat la tova i desordenada defensa local.

Tot i així, no ha sigut un bon partit dels blancs, que han sigut dominats en molts moments. La lesió d'Iker Casillas al minut 10 ha acabat d'aportar confusió als minuts inicials madridistes, que han vist com dos xuts de Felipe Melo i una rematada de Yilmaz desviada fregaven l'1-0. Però en la primera bona combinació, Di María ha connectat amb Isco amb un precís desplaçament de 40 metres que l'andalús ha controlat de manera magistral. El seu gest l'ha deixat sol davant del porter, Muslera, que no ha pogut aturar la col·locada definició de l'ex del Màlaga.

Sense fer gran cosa, el Madrid s'ha posat per davant en el marcador i això ha desanimat el Galatasaray, que no ha tornat a inquietar la porteria blanca fins a la represa. Al segon temps ha sigut Cristiano el primer a xutar, però la seva rematada l'ha aturat bé Muslera. Yilmaz, de cap, ha avisat que l'1-1 encara era possible, però l'empenta local s'ha anat diluint i el Madrid ha tornat a ensenyar les urpes.

D'un regal Benzema ha fet el 0-2 amb què ha mort el partit. Felipe Melo i Nounken han xocat al mig del camp i han regalat una pilota al francès, que l'ha conduït i ha afusellat Muslera. Era el minut 54. Poc després, Cristiano Ronaldo ha fet el tercer després d'una cadena de rematades en una llarga acció de contraatac. El mateix portuguès ha tancat la golejada al minut 65, caçant un refús de Muslera dins l'àrea petita després d'una falta lateral pentinada per Ramos.

El marcador ha permès Ancelotti fer rotacions i donar descans a Isco i Modric i seguir rodant Bale i Illarramendi. Amb tot fet, Benzema ha fet el 0-5, el seu segon gol, després d'una passada de Cristiano. Umut Bulut, rematant una centrada per la dreta, ha fet el gol de l'honor a sis minuts del final per maquillar la derrota. Al temps de descompte, Cristiano Ronaldo s'ha inventat una acció individual, amb dos retalls dins l'àrea, per tancar la golejada amb el sisè gol blanc.