Espanyol
Esports 13/12/2013

Diego Colotto fa autocrítica però defensa l'estil de joc blanc-i-blau

El defensa argentí ha destacat que l'equip és irregular durant els partits, però tot i així assegura que mostra "compromís"

Ara
1 min
Diego Colotto, durant la roda de premsa / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaDiego Colotto ha assegurat aquest divendres que l'Espanyol vol trobar la regularitat de cara als propers partits. "Intentarem millorar i trobar la forma de tancar millor els partits, perquè estem sent una mica irregulars en un mateix partit, per moments funcionem i després no".

Però més enllà de fer autocrítica, el defensa argentí s'ha mostrat optimista de cara als propers compromisos que té el conjunt blanc-i-blau abans que acabi l'any. "L'objectiu a la Lliga són els sis punts (contra Almeria i Valladolid) i passar als vuitens de final de la Copa del Rei (contra el Jaén)".

Per acabar, Colotto ha parlat també de l'estil de joc dels periquitos, que ha estat molt qüestionat en les darreres setmanes. "A alguns els agradarà una forma de jugar i a altres no, però sempre intentem mostrar compromís i assolir els objectius. Procurem fer-ho el millor possible a partir de l'ordre i la visió de l'entrenador", ha destacat el defensa.

stats