FUTBOL - LLIGA IBERDROLA
Esports06/12/2018

Derrota delicada de l'Espanyol a casa contra el Funda (2-4)

Les jugadore de Joan Bacardit perden el segon partit consecutiu abans de visitar l'Atlètic de Madrid

N.a.

BarcelonaL'Espanyol ha perdut aquest dijous contra el Fundación Albacete (2-4) i suma la segona derrota consecutiva. Ara les periquites són onzenes, amb 13 punts, en una jornada en què han guanyat l'Sporting de Huelva i el Logronyo, dos dels rivals que tenen per sota.

El partit ha començat malament per a les de Joan Bacardit, que han vist com Sofi Hernández, de cap en un córner, obria el marcador. El duel estava igualat, amb ocasions a les dues porteries. L'Espanyol ha fregat l'empat amb un xut de falta que Maria Llompart ha estavellat al travesser, però ha tornat a ser el Funda qui veiés porteria, quan Alba Redondo ha aprofitat una errada d'Elba Vergés en una cessió enrere, per ampliar distàncies.

Cargando
No hay anuncios

Les coses han començat millor a la represa. Pràcticament en la primera acció després del descans, Paula Moreno ha escurçat distàncies amb un remat a centra de Dulce, però la reacció s'ha quedat a mig camí. Quan el partit tornava a anivellar-se, una falta d'Inés Juan sobre Alba Redondo ha significat un penal -molt protestat per les blanc-i-blaves, que reclamaven que la infracció era fora de l'àrea- que ha permès les manxegues fer l'1-3. Encara s'ha fet més gran la ferida quan Carmen Fernández, al minut 83, ha fet el quart, en una indecisió de Mariajo Pons sota pals. A les acaballes, i quan el Funda ja jugava amb una jugadora menys per l'expulsió per doble groga de Sofi Hernández, Paula Moreno ha maquillat la derrota amb el 2-4 final.

Diumenge l'Espanyol visita el camp de l'Atlètic de Madrid, que tancarà la jornada contra el València (20.30h, Gol).