Rugbi
Esports06/09/2014

Austràlia derrota Sud-Àfrica en un final d'infart (24-23)

Els 'wallabies' australians han derrotat contra tot pronòstic als 'springboks' sud-africans gràcies a un assaig i una conversió final sobre la botzina en un final d'infart

Feran Vital

BarcelonaEls 'wallabies' australians han derrotat contra tot pronòstic als 'springboks' sud-africans al partit disputat a Perth (Austràlia) gràcies a un assaig i una conversió final sobre la botzina en un final d'infart, el dia que l'aler sud-africà d'origen català Bryan Habana celebrava els cent partits amb la seva selecció.

Els australians havien començat molt bé el partit gràcies a un assaig matiner de Folau, respost per un assaig del sud-africà Hendricks deu minuts després. A partir d'aquí, els 'springboks' han imposat el seu joc, més estàtic, i a anotar gràcies al peu màgic de Morné Steyn, que ha anotat els set cops de càstig que ha xutat, sumant vint-i-un punts pel seu equip.

Cargando
No hay anuncios

Quan semblava que la victòria volaria al continent africà, un darrer assaig de Horne sobre la botzina ha permès que els locals capgiressin el marcador i guanyar el partit (24-23).