Rugbi
Esports 06/09/2014

Austràlia derrota Sud-Àfrica en un final d'infart (24-23)

Els 'wallabies' australians han derrotat contra tot pronòstic als 'springboks' sud-africans gràcies a un assaig i una conversió final sobre la botzina en un final d'infart

Feran Vital

BarcelonaEls 'wallabies' australians han derrotat contra tot pronòstic als 'springboks' sud-africans al partit disputat a Perth (Austràlia) gràcies a un assaig i una conversió final sobre la botzina en un final d'infart, el dia que l'aler sud-africà d'origen català Bryan Habana celebrava els cent partits amb la seva selecció.

Els australians havien començat molt bé el partit gràcies a un assaig matiner de Folau, respost per un assaig del sud-africà Hendricks deu minuts després. A partir d'aquí, els 'springboks' han imposat el seu joc, més estàtic, i a anotar gràcies al peu màgic de Morné Steyn, que ha anotat els set cops de càstig que ha xutat, sumant vint-i-un punts pel seu equip.

Quan semblava que la victòria volaria al continent africà, un darrer assaig de Horne sobre la botzina ha permès que els locals capgiressin el marcador i guanyar el partit (24-23).