FUTBOL - SEGONA B
Esports21/04/2014

El Constància es resisteix a tirar la tovallola

Alguna cosa ha canviat Ignasi Llompart, perquè el Constància va tombar un conjunt que lluita per l’ascens amb una demostració d’entrega i intensitat que li valgué per sumar tres punts més

PalmaEl Constància es resisteix a tirar la tovallola en la seva lluita per la permanència. Els d’Ignasi Llompart encadenaren la tercera jornada consecutiva sense pedre gràcies a una victòria de prestigi davant l’Hospitalet al Nou Camp d’Inca (2-1). Els constanciers encara ho tenen cru per aconseguir una salvació que tenen a sis punts -la posició de promoció de descens és més a prop, a quatre punts, i la marca el València B-.

Alguna cosa ha canviat Ignasi Llompart, perquè el Constància va tombar un conjunt que lluita per l’ascens amb una demostració d’entrega i intensitat que li valgué per sumar tres punts més. David Karg va obrir el marcador a tres minuts per al descans després que Perales aturàs un penal.

Cargando
No hay anuncios

En el minut 60, Campoy amplià l’avantatge en el marcador, el qual ja fou definitiu, tot i els intents de l’Hospitalet, que retallà distàncies a 18 minuts per al final mitjançant Akinsola. El Constància continua somiant. Continua lluitant.