BARÇA
Esports 28/04/2016

Bartomeu: "Som líders, però no ens hem de mirar el melic ni caure en l'autocomplaença"

El president ha fet un balanç davant els senadors, els socis més antics de l'entitat

A.l.
2 min
Bartomeu, davant dels senadors

BarcelonaEl president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha tornat a insistir que el lideratge del club a nivell mundial "no només té a veure amb si el Barça guanya o perd". "Estem molt satisfets", ha resumit Bartomeu sobre la situació esportiva: "Podem tenir un doblet màgic".

"Som líders, però no ens hem de mirar el melic ni caure en l'autocomplaença", ha sentenciat Bartomeu abans de cloure el seu discurs als prop de 200 socis que s'han aplegat a l'Auditori 1899.

Sobre l'àrea social, el màxim dirigent blaugrana ha dit que "han endreçat" el club, abans d'entrar de ple en l'explicació als senadors del nou Camp Nou i el projecte de 600 milions que engegarà el Barça durant els propers anys. Una xerrada que ha fet el directiu responsable de l'àrea patrimonial, Jordi Moix, que ha reconegut que estan parlant amb l'Ajuntament de Barcelona i que el carrer Arístides Maillol podria veure una petita modificació del seu traçat o, almenys, aquesta és la petició del club per poder adequar el projecte de l'Espai Barça. "No ens hem begut l'enteniment. L'estadi no ens cau, no tenim pressa", ha dit el directiu, que ha reconegut que si no hi ha el finançament s'alentirà el projecte.

Moix ha explicat que l'estructura del nou Palau Blaugrana, amb una grada més gran que la resta, permet obrir la instal·lació a concerts i altres tipus d'activitats.

"Hem pres moltes decisions, però una de molt important: obrir-nos al món. Tenim l'objectiu d'ingressar 1.000 milions. El Barça no vol ser el club més ric, sinó que vol més ingressos perquè vol fer moltes coses", ha explicat Bartomeu.

El discurs de Bartomeu ha estat davant els senadors del club, els socis amb més antiguitat. Un acte al qual la premsa només ha pogut assistir durant els minuts inicials, mentre el president parlava, ja que el Senat va decidir fa anys que els periodistes no poden assistir al torn de preguntes.

stats