Handbol
Esports25/08/2013

El Barça derrota l'Al-Rayyan en el debut a la Super Globe (38-25)

Els blaugranes han patit al primer temps tot i que al tram final han aconseguit distanciar-se i assegurar la victòria. Víctor Tomás, Lazarov i Karabatic, amb sis gols cadascun, han estat els màxims anotadors blaugranes

Martí Molina

BarcelonaEl Barça d'handbol ha patit, però ha aconseguit la victòria en el debut al Mundial de Clubs, competició batejada com a Super Globe. Els homes de Xavi Pascual han derrotat l'Al-Rayyan de Qatar (38-25) gràcies a la bona actuació golejadora de Víctor Tomás, Kiril Lazarov i Nikola Karabatic, que han fet sis gols.

Els blaugranes han començat perdent i han anat a remolc del marcador als quinze primers minuts de partit. L'equip no trobava la forma de superar la defensa qatariana ni tancar la porteria, i a l'equador del primer temps perdia per 8-10. Els de Pasqui, però, han reaccionat amb un parcial estratosfèric de 13-4 per distanciar-se definitivament al marcador, marxar amb avantatge al descans (21-14) i encarar el camí de la victòria.

Cargando
No hay anuncios

A la segona meitat no hi han hagut sorpreses i els blaugranes fins i tot han pogut ampliar una mica més l'avantatge, fins al 38-25 definitiu. El conjunt del Qatar s'ha quedat sense arguments defensius ni ofensius. L'equip té dos grans golejadors: Mohamm H. i Rayan Al Eregi –amb nou i vuit gols respectivament– però els altres components gairebé no han participat de les accions ofensives, ni marcant ni provant els xuts a porteria.

El segon rival del Barça d'handbol és aquest dilluns, a les 15 h (hora catalana) contra el Tabate brasiler, en el segon partit de la fase de grups.