Handbol
Esports15/08/2013

El Barça d'handbol destrossa el Bordils (23-50) per plantar-se a la final de la Supercopa de Catalunya

Nikola Karabatic i Kiril Lazarov han debutat en el minut 15 de partit. El francès ha fet 4 gols i el macedoni, 5

BarcelonaEl Barça d'handbol ha fet miques el Bordils a les semifinals de la Supercopa de Catalunya (23-50), en el debut de Nikola Karabatic i Kiril Lazarov amb la samarreta blaugrana. L'equip de Xavi Pascual s'enfrontarà a la final al guanyador de l'Esplugues-Granollers.

Ha sigut un partit plàcid per als blaugranes, tot i que no han pogut distanciar-se en el marcador fins al quart d'hora de joc (4-9). A partir d'aquest moment, la diferència s'ha anat ampliant fins al contundent marcador final. El debut de Karabatic i Lazarov s'ha produït al minut 15 de joc. El francès, autor de quatre gols, de seguida ha marcat i ha ajudat el Barça a dominar en el marcador al descans (14-25). El macedoni ha acabat amb cinc gols.

Cargando
No hay anuncios

El màxim golejador del matx ha sigut Víctor Tomás, amb sis gols. El partit ha avançat sense relaxació dels blaugranes. L'actuació de Saric i Sterbik sota pals també ha sigut decisiva.