Economia 29/04/2016

El vídeo sorpresa dels treballadors d’Inditex a Amancio Ortega

Empleats d'oficines, fàbriques i botigues d'arreu del món enregistren una 'flashmob' per celebrar els 80 anys del creador de Zara

Ara
1 min

BarcelonaCom celebraries l’aniversari del teu cap? A Inditex no s’han estat de res. Amancio Ortega, el magnat de la roba a Espanya, ha fet 80 anys i els treballadors de l’empresa li han preparat una festa sorpresa a la seu de la companyia a Arteixo, a la Corunya, amb ‘flashmob’ inclosa.

L’homenatge al multimilionari creador de Zara, el segon home més ric del món després de Bill Gates, es va fer el 28 de març. Ara s’ha fet públic el vídeo de la celebració en què es veu el passadís d’honor que els treballadors li van fer mentre Ortega anava caminant pels passadissos de l’empresa, a banda del ball enregistrat de desenes de treballadors de departaments, fàbriques i botigues d’arreu del món. Entre les oficines que es veuen al vídeo hi ha les de Barcelona i Tordera.

Tal com es pot veure al vídeo, la celebració va fer emocionar Ortega, una imatge poc habitual del creador de Zara i expresident del grup, que no acostuma a deixar-se fotografiar en públic.

stats